CONCURSURILE SMART!
ACASA arrow PENTRU ISTETI
FILME PDF Imprimare E-mail

 

 

Bambi

 

 

      Filmul de dragoste si de viata care urmareste povestea unui pui de caprioara a impresionat generatii de fani de la lansarea lui. Bambi, o pelicula animata creata de Walt Disney in 1942, a fost desemnata cel mai lacrimogen film al tuturor timpurilor, in ciuda vechimii lui de 66 de ani. In urma unui sondaj online la care au participat 3.000 de oameni, "momentul care a pus un nod in gat" la 18% dintre votanti a fost cel in care mama lui Bambi este impuscata de vanatori. Moartea ei nu este aratata in film, insa tatal lui Bambi ii zice pe un ton scazut: "Mama ta nu mai poate fi cu tine" A fost un moment care l-a determinat pe Sir Paul McCartney sa devina vegetarian. Intr-un interviu acordat acum trei ani de zile, celebrul cantaret, a declarat: "Cred ca acest film m-a facut sa cresc gandindu-ma ca vanatoarea nu este grozava".

                                                                    

 

 

Cartea junglei

 

Creatia lui Walt Disney inspirata de romanului omonim semnat de Rudyard Kipling este unul dintre desenele animate cele mai cunoscute si mai iubite, atat de copii cat si de adulti, chiar daca peste un deceniu va implini jumatate de...        Micul Mowgli traieste o aventura minunata alaturi de prietenii sai Baloo si Bagheera, care ii calauzesc pasii spre satul unde se afla cei care i se aseamana: oamenii.
In aceasta calatorie, Mowgli intalneste multe persoanje de la care va avea de invatat o multime de lucruri folositoare in viata.

 

 

 

 

 

Hotul din Bagdad

 

Printul Ahmed era mostenitorul tronului din Bagdad. Desi isi dorea sa fie cat mai aproape de poporul sau, el a ajuns sa fie ținut captiv de Marele Sultan Jaffar, care urmarea sa ii ascunda necazurile cu care oamenii de rand se confruntau.
       Cu toate acestea, intr-o buna zi, deghizat in om de rand, Prin
țul s-a amestecat prin mulțime. Auzind acestea, Sultanul Jaffar a dat porunca ca Printul Ahmed sa fie arestat sub acuzația de conspirat
ie.
In turnul unde este inchis, Prin
tul Ahmed il cunoaște pe Abu, cel mai faimos hoț din oraș. Impreuna, cei doi reușesc sa evadeze si trec printr-o multime de aventuri de-a dreptul fantastice...

                                     

 
< Precedent   Urmator >
© 2017 Concursurile SMART