CONCURSURILE SMART!
ACASA arrow GALERIE FOTO arrow TABARA 2009
TABARA SMART 2009 PDF Imprimare E-mail

Imagini si pareri din Tabara SMART iunie 2009 ! 

 Anunt important cu privire la Tabara SMART !

La inviorare !

Anul acesta la SMART

Tabara am castigat.

Multi prieteni mi-am facut aici

Si mai mari dar si mai mici. 

Ruxandra Gora

clasa a IV-a D Scoala “B.P. Hasdeu” Iasi

 

 

La joc in curtea pensiunii !

Tabara SMART a fost minunata! Cel mai mult mi-a placut Carnavalul, parada modei si momentele petrecute la piscina. Aici am cunoscut copii minunati. Toti au fost prietenosi si buni. Drumetiile au fost superbe. Mi-a placut foarte mult la Crucea Moeciu, unde privelistea era foarte frumoasa. Imi este forte greu sa vad cum focul taberei se sfarseste. O sa-mi fie foarte dor de aceasta tabara, mai ales de drumetii si de cei pe care i-am cunoscut aici. La revedere tabara draga, ramai cu bine!

Laura Lovin Scoala 11 Botosani

 

 

Cu totii am participat la activitatile Taberei !

M-am distrat in Tabara SMART. A fost foarte frumos aici, la Bran. Dimineata faceam inviorare ca sa alungam somnul. Peste zi am facut o multime de activitati si am mers in drumetii. Seara am mers la discoteca si am dansat cu totii. Zilele petrecute in Tabara SMART nu le voi uita niciodata. Aceasta a fost prima mea tabara si mi-as dori sa mai vin si anul viitor.

 

Alexandra Negru

Scoala “N. Balcescu” Cluj Napoca

 

 

 

In drumetie !

Tabara Smart a fost a doua tabara din viata mea si consider ca a fost si cea mai frumoasa. Sper sa revin si la anul in aceasta Tabara.

Eu, in Tabara la Smart,Foarte bine m-am distrat.M-am jucat, chiar am dansat,

Si muzee am vizitat.

 

Bianca Streteanu clasa a IV-a A

Scoala Nr. 8 “Mihail Kogalniceanu” Dorohoi

 

 

 

 

Campionatul de Sah al Taberei SMART !

Tabara SMART de la Bran a fost prima mea tabara. Aici mi-am facut o multime de prieteni din toata tara. In data de 24 iunie a fost ziua Biancai si a mai multor copii, pe care i-am sarbatorit cu un tort mare. In tabara am inotat, am urcat la Crucea Moeciu, am fost la discoteca, ne-am distrat de minune. Mancarea a fost gustoasa. Profesorii din tabara sunt cei pe care mi-i  doresc si la scoala mea. Ziua plecarii din tabara a fost cea mai trista pentru ca m-am despartit de cele mai bune prietene: Bianca, Laura, Ilinca si Ioana.

Stefania Bundoiu clasa a III-a A

Colegiul National “Mihai Eminescu” Bucuresti

 

 

Colectivul SMART mereu la inaltime !

In Tabara la SMART foarte tare ne-am distrat, prietenii am legat, noi imnul taberei l-am cantat si la carnaval ne-am costumat.

Eduard  Laitin clasa a III-a Scoala Nr. 7 Sf. Maria Timisoara

 

In Tabara Smart ne-am jucat, in piscina  am inotat, iar pe munte multe excursii am facut, iar seara la disco ne-am distrat. Tabara SMART e de neuitat!

Teodora Maria Ionescu clasa a III-a B Scoala Nr. 307 Bucuresti

 

 

Hoinari in aer curat !

In tabara Smart m-am simtit minunat. Mi-am facut prieteni noi, m-am distrat si am cantat imnul taberei SMART.

Prima drumetie a fost la pestera Dambovicioara, unde am vazut lucruri interesante. La Castelul Bran, din pacate, nu l-am vazut pe vampirul Dracula.

Cand am fost la cetatea Rasnov am admirat natura, deoarece peisajul era extraordinar.Aceasta tabara a fost minunata!

 

Ana Ursache Scoala “B.P. Hasdeu” Iasi

 

 

Cea mai tare distractie :  Piscina Pensiunii !

Tabara SMART a fost o experienta minunata, de neuitat. M-am distrat si m-am simtit foarte bine alaturi de premiantii concursului SMART si de indrumatorii taberei. Nu voi uita niciodata zilele in care am vizitat Castelul Bran, Cetatea Rasnov si Pestera Dambovicioara, zilele in care am urxcat pe deal si am ajuns cu greu la Crucea Moeciu.Tabara SMART va ramane o amintire placuta.

Stefania Sabou Scoala Nr. 7 Timisoara

 

In tabara Smart ne-am jucat, in piscina  am inotat, pe munte excursii am facut, iar seara la disco ne-am distrat. Tabara SMART e de neuitat!

Teodora Maria Ionescu  Scoala Nr. 307 Bucuresti 

 

 

 

 

 

A sosit vacanta ! Ne relaxam in jacuzzi !

Tabara aceasta a fost minunata. Sunt foarte fericita ca am putut veni in Tabara de la Bran. Locurile vizitate au fost minunate. M-am simtit bine la carnaval deoarece am castigat un ghiozdan Smart. Discoteca si piscina mi-au placut in mod deosebit. Focul de tabara a fost super. M-am intristat in ultima zi deoarece mi-as fi dorit sa mai stau in Tabara Smart.

Adeline Calota Scoala Nr. 174 Bucuresti

 

Tabara SMART a fost minunata. Cel mai mult mi-a placut ca am vizitat locuri noi si m-am imprietenit cu multi copii. Imi doresc sa revin in aceasta tabara pentru a ma distra.Teodor Mihai Scoala Nr. 10 “Maria Rosetti” Bucuresti

 

 

 

 

 

Carnavalul Taberei SMART !

Tabara In tabara ne-am costumat,

Si la carnaval am participat.

Imnul taberei l-am invatat

Si in cor, toti, l-am cantat. 

In piscina ne-am distrat,

Seara la discoteca am dansat,

De parinti am scapat

Si de ei noi am uitat!

 

Tudor Morari Scoala “George Cosbuc” Baia Mare

 

Invitat special al Taberei SMART : d-na Ozana Barabancea !

In Tabara Smart noi ne-am distrat.La carnaval am participat,Multe premii am castigat.Si asa ne-am bucurat,

Ca am avut o saptamana de neuitat!

Bianca Tanasoiu clasa a IV-a AScoala Nr. 186 “Elena Vacarescu” Bucuresti

 

 

 

 

 

Un pic de istorie la Castelul Bran !

“SMART” a fost prima tabara in care am stat o saptamana. Mi-a placut totul, dar cele mai speciale au fost excursiile si piscina; masa a fost gustoasa, iar jocurile frumoase. Ne-am distrat la carnaval, iar parade modei a fost superba. Nu am mai avut cuvinte sa descriu tabara, dar stiu ca nu o voi uita niciodata.

Sper ca la anul sa ma intorc in tabara sis a ma distrez din plin cu prietenii mei cei noi.

 Atremis OlariuScoala Nr. 27 Timisoara

 

 

 

In curtea Castelului Bran !

Mi-a placut foarte mult in Tabara Smart. Acolo am cunoscut alti copii de o varsta cu mine, cu care m-am imprietenit. Mi-au placut cel mai mult excursiile la Castelul Bran, Cetatea Rasnov si Pestera Dambovicioara. In aceasta tabara am jucat foarte multe jocuri captivante. Toti asteptam cu nerabdare ora 16 sa mergem la piscina. Nu voi uita niciodata aceasta saptamana petrecuta in Tabara Smart sper sa revin si anul viitor.

 Denisa Ioana KovacsLiceul Teoretic “Onisifor Ghibu” Oradea

 

 

 

Grupul SMART !

Aceasta tabara a fost pentru mine o experienta unica. Este o tabara speciala pentru ca aici pot ajunge doar copiii “smart”. Zilele au alergat pe langa noi si timpul a trecut prea repede. Am vizitat Pestera Dambovicioara, Cetatea Rasnov, Castelul Bran si am facut multe drumetii. Totul a fost minunat si sper  sa revin in aceasta tabara.Celor care participa la Concurs, le urez sa fie “smart” pentru a ajunge in tabara de la Bran.

Le multumesc tuturor indrumatorilor pentru ca au facut din aceasta tabara o experienta superba.

 Miruna Toma clasa a IV-a CScoala Nr. 195 Bucuresti

 

 

La Cetatea Rasnov !

Pe dealul Moeciu a fost cel mai frumos. La fiecare popas cantam imnul taberei Smart. Si celelalte activitati  au fost extraordinare. Tabara Smart a fost cea mai tare!Stefania Radu

Scoala nr. 3 Slobozia

 

Mie mi-a placut foarte mult in Tabara Smart. A fost foarte frumos la piscina, la parada modei, in drumetii si la carnaval, unde am castigat unmic premiu, interpretand rolul unui pitic. De asemenea mi-a placut la discoteca, iar mancarea a fost foarte buna. Sper din suflet sa revin si la anul! Va invit si pe voi in acesta tabara minunata!

Raxvan Borza clasa a IV-a BScoala “Avram Iancu” Dej 

 

Coborand de la Cetatea Rasnov !

Aceasta tabara a fost una dintre cele mai frumoase tabere la care am participat. A fost plina de activitati placute, cum ar fi discoteca, drumetiile, parada modei si carnavalul. La carnaval am fost costumata in “baba batrana de la tara”. Cand nici nu ma asteptam, am castigat locul I, un set de rummy. Tabara Smart a fost cea mai frumoasa experienta din viata mea!Ana Maria Vesa  Scoala Nr. 7 Constanta In aceasta tabara mi-au placut drumetiile si activitatile de la piscina si discoteca. Aici mi-am facut multi prieteni si m-am distrat. Tabara Smart de la Bran a fost cea mai frumoasa tabara!

Anca Maria Stanculescu  Scoala Nr. 3 Slobozia

 

 

 

In drum spre Pestera Dambovicioara !

Mi-a placut foarte mult in aceasta tabara SMART. A fost prima experienta de acest gen pentru mine si din fericire, una placuta. Mi-au placut costumele de la carnaval deoarece au fost foarte originale. Eu am fost costumata in Shrek, ceea ce i-a amuzat la culme pe spectatori. Cu acest personaj am obtinut locul 3. Si la parade modei copiii au fost foarte inspirati. In drumetii a fost frumos, dar si greu, mai ales pe dealuri. Am vizitat obiective turistice, cum ar fi: Castelul Bran, Pestera Dambovicioara, Crucea de pe dealul Moeciu, Cetatea Rasnov. Pe dealuri cresteau multe flori care iti incantau privirea. Noi, curiosi fiind o intrebam pe d-na indrumator Simona (biolog), despre fiecare specie in parte. Le multumesc profesorilor nostri, doamnelor Liliana, Luminita, Simona, Iozefina si domnilor Ioan si Marius pentru ca ne-au ajutat la nevoie cu sfaturi si ne-au inveselit cu glume si concursuri. Cu greu mai poti gasi asemenea profesori, asemenea tabara! Sper sa revin cat mai repede in acest loc de vis!

Maria Marinache clasa a III-a  Scoala Nr. 52 Iancului Bucuresti

Parada Modei SMART 2009 !

In tabara la Bran,As vrea sa stau un an.La carnaval ne distram,Poezii noi ascultam. Calatorii facemObositi, noi ne intorcem.Am terminat de vorbit

Pentru ca timpul m-a oprit.

 

Cristina – Lia Popescu clasa a III-a AScoala Nr.24 “Ion Jalea” Constanta

 

 

 

 

Premiantii tuturor concursurilor desfasurate in Tabara !

 

Tabara Smart a fost a saptea mea tabara. mi-au placut in special excursiile, concursurile si piscine. Toti copiii s-au imprietenit repede cu mine. Discoteca a fost super. Mancarea a fost buna si gustoasa. Concursurile au fost frumoase si interesante. Aici m-am distrat super tare si sper sa vin si la anul.

 Ilinca Andreea Brehuescu clasa a V-a DScoala Nr. 11 Botosani

 

 

 

Grupul Taberei SMART 2009 !

Tabara Smart este un loc minunat. Cand am ajuns in tabara era ceva nou pentru mine. Dupa putin timp petrecut cu colegele, cu oamenii minunati de aici, am inteles ca este un loc unde dai frau liber imaginatiei, unde esti liber, dar mai ales un loc unde esti inconjurat de prieteni. Cea mai mare dorinta a mea este sa vin si anul viitor in tabara Smart. Este cea mai frumoasa tabara existenta in Romania.

 

Tatiana NachiuScoala Gh. Titeica Constanta

 

 

Distractie in Poenita Ursului !

Mi-a placut foarte mult tabara SMART pentru ca mereu aveam activitati diferite, cum ar fi: carnavalul, parada modei si, seara, discoteca. A fost foarte distractiv. Invatatorii si invatatoarele au fost buni si ingaduitori. Imi doresc sa vin si la anul in tabara Smart!

Andreea Coman

Scoala Nr. 8 “Academician Marin Voiculescu” Giurgiu

 

 

 

 

 

 

Focul de Tabara !

Tabara SMART Cand la SMART am castigat,

In tabara eu am plecat.

Intr-o vara, la castel,

Tare mai e frumusel! 

Multi prieteni mi-am facut,

La joaca imediat am pornit,

In poienita am poposit

Si in piscina ne-am balacit. 

La parada modei ne-am imbracat

Si pe podium am urcat

La disco am dansat,

Andra Laura Dumitrescu

Scoala Nr. 56 Jose Marti Bucuresti

 
< Precedent   Urmator >
© 2017 Concursurile SMART