VACANTA PLACUTA !
ACASA
INFORMATII LA ZI PDF Imprimare E-mail

Stimati organizatori - Aici puteti consulta lista trimiterii coletelelor cu rezultatele finale!  

  .

Comandati acum cele mai frumoase diplome de final de an - DIPLOME SCOLARE FINAL DE AN / DIPLOME SCOLARE SFARSIT DE AN 

.

AICI SUNT REZULTATELE PROBEI FINALE INCLUSIV LA PROBA DE BARAJ EDITIA A XIX-A SEMESTRUL II 2013-2014. Plicurile cu grile din localitatile mai mici vor fi procesate imediat ce ajung in sediul SMART. Desemnarea premiantilor (acordarea premiilor) se va realiza dupa sosirea tuturor plicurilor ! 

.

Aici sunt solutiile Editiei a XIX-a Proba Baraj !

 

 

.

AICI SUNT REZULTATELE PROBEI INITIALE EDITIA A XIX-A SEMESTRUL II 2013-2014

 

 

.

PREMIANTI EDITIA A XIX-A

La editia a XIX-a s-au inregistrat 4.451 elevi cu punctaje maxime la proba de baraj.

Premiile pentru acesti elevi sunt urmatoarele :

.

Orar SMART - s-au alocat 20.279 buc (s-au alocat orare tuturor elevilor care au obtinut cel putin un punctaj maxim la una dintre probele initiale / conform Regulamentului)

.

MEDALII - s-au alocat 4.451 buc (toti elevii cu punctaj maxim la Proba de Baraj au primit Medalie personalizata SMART)

.

INSIGNA SMART - s-au alocat 2.014 buc  (s-au alocat tuturor elevilor care au obtinut punctaje maxime la doua materii / conform Regulamentului)

.

SAPCA SMART - s-au alocat 417 buc   (s-au alocat tuturor elevilor care au obtinut punctaje maxime la cel putin trei materii / conform Regulamentului)

.

PENARE - Premii desemnate conform Regulamentului si Sistemului de Premiere - 3.290 buc

.

PUSCULITE - Premii desemnate conform Regulamentuluii si Sistemului de Premiere - 1.023 buc

.

CONSOLA SERIOUX - Premii desemnate conform Regulamentuluii si Sistemului de Premiere - 100 buc

.

TABLETE - Premii desemnate conform Regulamentuluii si Sistemului de Premiere - 50 buc

 

 

.

.

 

Va dorim succes la toate probele !

 

 

Aici accesati REGULAMENTUL EDITIEI A XIX-A

.

 .

Documente Concurs SMART

.

.

.

.


.

DIPLOME SCOLARE FINAL DE AN

.

.

PROBA DE BARAJ SMART - SMART a introdus Proba de Baraj pentru toti elevii care vor obtine cel putin un punctaj maxim la oricare din probele de concurs. Ca premiera in organizarea Concursurilor Scolare, SMART invita Gratuit la Proba de Baraj toti elevii care au obtinut cel putin un punctaj maxim la oricare din probele de concurs !

BARAJ SMART - La Proba de Baraj, elevul are posibilitatea de a alege pe loc proba la care doreste sa sustina baraj, la o singură probă la alegere dintre materiile la care s-au obţinut punctaje maxime. Concret, elevii primesc o brosura cu toate subiectele de baraj de la toate clasele si la toate materiile de baraj (Cultura, Matematica, Limba Romana Limba Engleza si Limba Franceza). Supraveghetorii vor informa participantii la baraj ca se poate alege orice materie spre rezolvare dintre materiile la care s-au obţinut punctaje maxime. Conditia este ca pe grila sa se rezolve toate cele zece subiecte de la o singura materie. Elevii care au obtinut punctaj maxim la o singura disciplina vor sustine proba de baraj obligatoriu la acea disciplina.

DIPLOMA DE BARAJ - Elevii vor primi suplimentar si o diploma care va atesta participarea la Baraj cu punctajul si premiul obtinut.

REALIZARI SUBIECTE - SMART lansează invitaţia către toate cadrele didactice, în vederea colaborării în ceea ce priveşte realizarea şi/sau verificarea subiectelor Concursurilor la Nivel Naţional SMART. Dacă invitaţia prezintă interes pentru dvs., vă rugăm să expediaţi CHESTIONARUL completat pe adresa SMART, prin fax sau prin e-mail. APPCH va elibera cerificate de atestare a colaborării. Prezentul chestionar va fi trimis cât mai curând posibil prin e-mail, fax sau poştă până la data desfăşurării ultimei probe din ediţia în curs.

TRIMITERE PROCESE VERBALE - Organizatorii au obligatia trimiterii Proceselor Verbale de primire a premiilor. Cadrele didactice care nu au trimis Procesele Verbale sunt rugate sa trimita aceste documente

Cu privire la Sistemul de premiere sau Contestaţii vă rugăm parcurgeţi mai întâi Sistemul de Premiere

 
< Precedent   Urmator >
© 2014 Concursurile SMART