CONCURSURILE SMART!
ACASA
INFORMATII LA ZI PDF Imprimare E-mail

Stimati organizatori - Aici puteti vizualiza lista trimiterii coletelor cu materialele necesare sustinerii Probei de Baraj

 

.

AICI SUNT REZULTATELE PROBEI INITIALE SI BARAJ ALE EDITIEI A XX-A 

..

Aici sunt Solutiile Editiei a XX-a - inclusiv la Proba de Baraj  

 

Aici accesati REGULAMENTUL EDITIEI A XX-A

.

Data desfasurarii probei de baraj: vineri 16.01.2015

.

.

 .

AFISARI REZULTATE

Dragi concurenti, rezultatele la toate concursurile SMART editia a XIX-a vor fi postate pe site-ul nostru astfel:

.

.

Premiantii vor fi prezentati la avizierul scolii si pe site-ul nostru la data de 06.02.2015

.

Raspunsurile corecte pentru probele SMART editia a XX-a vor fi postate pe site-ul nostru la 3 zile de la sustinerea probei!

 

 

.

 

Documente Concurs SMART

.

.

.

.


.

DIPLOME SCOLARE FINAL DE AN

.

.

PROBA DE BARAJ SMART - SMART a introdus Proba de Baraj pentru toti elevii care vor obtine cel putin un punctaj maxim la oricare din probele de concurs. Ca premiera in organizarea Concursurilor Scolare, SMART invita Gratuit la Proba de Baraj toti elevii care au obtinut cel putin un punctaj maxim la oricare din probele de concurs !

BARAJ SMART - La Proba de Baraj, elevul are posibilitatea de a alege pe loc proba la care doreste sa sustina baraj, la o singură probă la alegere dintre materiile la care s-au obţinut punctaje maxime. Concret, elevii primesc o brosura cu toate subiectele de baraj de la toate clasele si la toate materiile de baraj (Cultura, Matematica, Limba Romana Limba Engleza si Limba Franceza). Supraveghetorii vor informa participantii la baraj ca se poate alege orice materie spre rezolvare dintre materiile la care s-au obţinut punctaje maxime. Conditia este ca pe grila sa se rezolve toate cele zece subiecte de la o singura materie. Elevii care au obtinut punctaj maxim la o singura disciplina vor sustine proba de baraj obligatoriu la acea disciplina.

DIPLOMA DE BARAJ - Elevii vor primi suplimentar si o diploma care va atesta participarea la Baraj cu punctajul si premiul obtinut.

REALIZARI SUBIECTE - SMART lansează invitaţia către toate cadrele didactice, în vederea colaborării în ceea ce priveşte realizarea şi/sau verificarea subiectelor Concursurilor la Nivel Naţional SMART. Dacă invitaţia prezintă interes pentru dvs., vă rugăm să expediaţi CHESTIONARUL completat pe adresa SMART, prin fax sau prin e-mail. APPCH va elibera cerificate de atestare a colaborării. Prezentul chestionar va fi trimis cât mai curând posibil prin e-mail, fax sau poştă până la data desfăşurării ultimei probe din ediţia în curs.

TRIMITERE PROCESE VERBALE - Organizatorii au obligatia trimiterii Proceselor Verbale de primire a premiilor. Cadrele didactice care nu au trimis Procesele Verbale sunt rugate sa trimita aceste documente

Cu privire la Sistemul de premiere sau Contestaţii vă rugăm parcurgeţi mai întâi Sistemul de Premiere

 
< Precedent   Urmator >
© 2015 Concursurile SMART