CONCURSURILE SMART!
ACASA arrow INFORMATII LA ZI
INFORMATII LA ZI PDF Imprimare E-mail

.

Stimati colaboratori, stimati parinti, dragi copii, va informam ca incepand cu editia a XXI-a SMART nu se poate sustine in noua configurare (Centre de Concurs) deoarece nu intrunim numarul minim de participanti la nivel national. Va multumim pentru participarea dvs. la editiile anterioare!

.

 

Documente Concurs SMART

.

.

.

.


 

.

DIPLOME SCOLARE FINAL DE AN

.

.


REALIZARI SUBIECTE - SMART lansează invitaţia către toate cadrele didactice, în vederea colaborării în ceea ce priveşte realizarea şi/sau verificarea subiectelor Concursurilor la Nivel Naţional SMART. Dacă invitaţia prezintă interes pentru dvs., vă rugăm să expediaţi CHESTIONARUL completat pe adresa SMART, prin fax sau prin e-mail. APPCH va elibera cerificate de atestare a colaborării. Prezentul chestionar va fi trimis cât mai curând posibil prin e-mail, fax sau poştă până la data desfăşurării ultimei probe din ediţia în curs.

TRIMITERE PROCESE VERBALE - Organizatorii au obligatia trimiterii Proceselor Verbale de primire a premiilor. Cadrele didactice care nu au trimis Procesele Verbale sunt rugate sa trimita aceste documente

Cu privire la Sistemul de premiere sau Contestaţii vă rugăm parcurgeţi mai întâi Sistemul de Premiere

 
< Precedent   Urmator >
© 2017 Concursurile SMART