CONCURSURILE SMART!
ACASA arrow IMPRESII SMART arrow PARERILE CADRELOR DIDACTICE
PARERILE CADRELOR DIDACTICE PDF Imprimare E-mail

Pretul accesibil, premiile oferite, accesibilitatea exercitiilor sunt factori determinanti pentru participarea elevilor la aceste concursuri. Exercitiile si problemele propuse sunt conform programei scolare, necesitand abilitatile specifice, folosirea spiritului de observatie, dar si a “sclipirii”.

Prof. Nicoleta Vasiliu Scoala “Regina Elisabeta” Poiana Tapului

 

Va multumim pentru implicarea noastra in acest concurs. A fost o experienta placuta si pentru mine si pentru elevi. Revista Smarty i-a incantat pe copii, care au dat zor sa resolve testele ca sa poata citi articolele din aceasta. Elevii considera ca revistele le ofera materiale pentru intocmirea de proiecte la limba engleza, si noi, profesorii, am apreciat calitatea revistei si continutul ei. La fel de interesanta ni s-a parut si revista de cultura generala.

Prof. Daniela Gaina Scoala Generala Nr. 11 Brasov

 

Apreciem seriozitatea si profesionalismul acestei Asociatii. Subiectele, indifferent de materie, sunt interesante, accesibile elevilor, atractive.

Prof. Capitolina Astefanei Scoala Nr. 1 “Ion Teodorescu” Cotargasi Brosteni

 

Concursul SMART este un concurs interesant, care da posibilitatea elevilor nostril de a se confrunta intre ei. Este de apreciat faptul ca intrebarile sunt de nivel mediu pentru a putea participa toti elevii.

Inv. Stela Moldovan Gimnaziul de Stat “Zaharia Boiu” Sighisoara

 

Atractivitatea si frumusetea exercitiilor si jocurilor face din concursul SMART o competitie placuta, indragita de elevi, parinti si cadre didactice. Aspectul pozitiv punctat de cadrele didactice ca fiind essential este respectarea programei scolare. Elevii apreciaza : usurinta completarii datelor personale din formular, aspectul estetic al revistelor, continutul intrebarilor si in mod deosebit, diplomele si premiile in obiecte.

prof Anca Daniela Moldovan Gimnaziul de Stat “Zaharia Boiu” Sighisoara

 

Felicitari! Subiectele sunt concepute intr-adevar pentru copii isteti, concursul justificandu-si, astfel, numele.

Diana Sfaiter Scoala Generala Nr. 4 “Elena Cuza” Vaslui

 

In principiu suntem de accord cu modul de organizare si seriozitatea dvs. Pe viitor dorim aceeasi colaborare fructuoasa in vederea promovarii elevilor cu rezultate foarte bune si incurajarea celor cu mai putina indrazneala.

Marta Panzaru Scoala Nr. 3 Onesti

 

SMART – un concurs privit cu multa seriozitate de copii si cadrele didactice. Apreciem modul de concepere a concursului si speram ca elevii nostri sa continue aceasta activitate in anii urmatori.

Prof. Lucia Burlacu Scoala cu clasele I-VIII Breaza de Jos

 

In calitate de professor de matematica mentionez ca subiectele concursului SMART respecta programa de studio a materiei, elevii reusind sa le rezolve fara dificultate.

Florentina Telanga Scoala cu clasele I-VIII Breaza de Jos

 

Concursul SMART poate fi considerat inca un instrument, dintre multe altele, care ne ajuta sa avem acces la sufletele elevilor, sa le starnim interesul pentru competitie si implicit bucuria rasplatei. Elevii au primit cu deschidere provocarea concursului, considerand ca fac ce trebuie, facand de fapt ce le place.

Prof. Ramona Abu Abeelah Scoala cu clasele I-VIII Breaza de Jos

 

Vorbind atat in nume personal cat si in cel al colegilor de specialitate, putem remarca nivelul ridicat al concursului pe care l-ati initiat – intrebari bine centrate pe Curricumul fiecarei discipline, prezentare grafica si materiale deosebit de interesante, - si speram ca si la editiile urmatoare calitatea va ramane la acelasi nivel. Elevii au apreciat partea finala a fiecarei reviste, multitudinea de informatii prezentate intr-un mod atractiv, pe o hartie de calitate net superioara celeorlalte folosite de organizatorii altor concursuri de acelasi tip.

Prof. Laura Petrescu Scoala cu clasele I-VIII Dumbrava Rosie

 

Suntem bucurosi si incantati de modul de organizare a concursului. Problemele sunt attractive, interesante, dezvolta gandirea logico-matematica a copiilor. Ideea de a adauga la sfarsitul problemelor de concurs diferite curiozitati este bine venita si placuta copiilor. Felicitari!

Codruta Lodroman Scoala “Ion Agarbiceanu” Alba Iulia

 

Personal si in numele colegilor pe care i-am antrenat in acest concurs, si cu care continui sa discut pe marginea actiunii deosebite pe care o coordonati, concluzionam: conceperea si continutul probelor de concurs la limba romana, matematica si cultura generala au mare aderenta la copii si cadre didactice, sunt pentru intreaga masa de elevi. Parintii vad revistele ca un instrument de lucru in completarea temelor de acasa, ideale pentru munca suplimentara, o posibilitate de verificare a cunostintelor ce le poseda copiii lor.

Veronia Ciocan Scoala cu clasele I-VIII Nr. 1 Roma

 

Si organizarea acestei editii a concursurilor SMART a fost la fel de buna ca si cea anterioara. Subiectele au fost accesibile iar premiile i-au incantat pe elevi.

Liliana Daniela Chivulescu Scoala cu clasele I-VIII Nr. 2 Picior de Munte

 

Stimati organizatori, va transmitem aprecierile noastre in legatura cu revistele frumoase si cu intrebarile interesante ale concursului.

Elena Loghin Scoala cu clasele I-VIII Nr. 1 Bacau

 

Apreciem seriozitatea organizatorilor acestui concurs si, de asemenea, subiectele sunt conform programei, la nivelul mediu, pentru a participa orice copil. Va multumim si asteptam in continuare colaborarea cu dumneavoastra.

Mariana Florescu Scoala cu clasele I-VIII Nr. 36 “Ghe. Bibescu” Craiova

 

Apreciem modul de prezentare a materialelor: accesibile, in concordanta cu programa scolara. Evaluarea corecta a rezultatelor stimulate prin premii, determina copiii sa participle in numar cat mai mare. Prin intermediul concursului SMART, copiii au posibilitatea de a se autoevalua, iar parintii lor stiu précis unde sa intervina cu activitatile suplimentare. Intrand in competitie cu alti copii de varsta lor, concursul ii face sa capete incredere in capacitatile lor intelectuale, le dezvolta spiritual de competitie si afirmarea pe treptele cunoasterii.

Liliana Trifan Scoala cu clasele I-VIII Zapodeni

 

Colectivul de cadre didactice al Scolii Nr. 111 “George Bacovia” apreciaza pozitiv initiative de a organiza si desfasura concursuri scolare de acest tip.

Inv. Livia Maerean Nitu Scoala cu clasele I-VIII Nr. 111 “George Bacovia”

 

Este un concurs interesant, accesibil elevilor. Revistele de concurs au o buna prezentare. Informatiile si curiozitatile existente la sfarsitul acestora constituie o sursa de informatii pentru elevii interesati.

Inst. Cristina Mitrica Scoala cu clasele I-VIII Nr. 39 “N. Balcescu” Craiova

 

 

Elevii au participat la concursul SMART cu multa placere. Subiectele propuse au fost conform programei scolare sin u au creat dificultati. Concursul stimuleaza elevii pentru competitie.

Inv. Viorica Nicolae Scoala cu clasele I-VIII Nr. 39 “N. Balcescu” Craiova

 

 

Concursul SMART este indragit de toti elevii deoarece cuprinde subiecte accesibile, producand satisfactie si celor mai putin dotati. Jocurile sunt amuzante, iar informatiile prezentate in textele de pe ultimele pagini ale revistelor sunt interesante si binevenite. Imaginile obiectelor sunt redate cat mai aproape de realitate si ar fi frumos daca ati ramane la aceasta forma, fara sa le caricaturizati.

Prof. Victoria Maricutoiu Scoala cu clasele I-VIII Nr. 39 “N. Balcescu” Craiova

 

Va felicitam pentru organizarea unui astfel de concurs. Pentru ca subiectele au fost usoare si accesibile, copiii au lucrat cu usurinta, cu drag, cu placere, cu rapiditate si am observat regretul celor care s-au temut sa participle. Sunt convinsa ca in viitor vor participa mai multi fiindca un astfel de concurs ii stimuleaza, ii mobilizeaza si le da incredere scolarilor din clasele mici. Felicitari pentru ceea ce v-ati propus, pentru ca un astfel de concurs asteptam noi pentru elevii nostril! Deviza elevilor mei este: “Ai castigat, continua! Ai pierdut, continua!” speram sa colaboram si in anii viitori.

Areta Tauru Scoala cu clasele I-VIII Nr.2 Orsova

 

In numele elevilor participanti la Concursurile SMART si al invatatorilor care i-au coordonat, va multumim pentru modul minunat in care ati conceput probele de concurs. “Carticelele” pe care le-ati trimis au continut itemi clari si concisi. Grilele de concurs au fost, dupa parerea mea, correct intocmite, dovada fiind faptul ca elevii cei mici au inteles cum sa completeze aceste grille. Nu in ultimul rand, va multumim pentru premiile pe care le-ati trimis. Au bucurat foarte mult pe cei care l-au primit si au stimulat pe ceilalti participanti.

Inv. Viorica Dobre cu clasele I-VIII “Ecaterina Teodoroiu” Braila

 

Suntem foarte incantati de acest concurs: subiectele nu au deposit programa scolara; revistele sunt calitativ foarte bune, cu multe lucruri de cultura generala, care sunt foarte utile si pentru cadrele didactice, nu numai pentru elevi. Ne-a bucurat foarte mult promptitudinea cu care ati lucrat pentru a trimite rezultatele, este un lucru extraordinar pentru copii! Multumim!

Prof. Maritanta Prefac cu clasele I-VIII Lunca Priporului Nehoiu

 

Revista atinge gradul de performanta ridicat, din punct de vedere al prezentarii grafice, al formatului si al prezentarii problemelor. Gradul de dificultate al problemelor este acceptabil si accesibil elevilor. Bine ca s-a marit timpul pentru rezolvarea problemelor de la matematica.

Prof. Ioan Seracin cu clasele I-VIII Maureni

 

Impreuna cu colegele mele am fost impresionate de prezentarea revistei intr-o forma profesionala, de calitatea hartiei si de coloritul acesteia. Elevii au citit cu mare interes mini-documentarele si curiozitatile din partea a doua a revistei, s-au bucurat si s-au intrecut in rezolvarea jocurilor impreuna cu doamnele invatatoare. Fiind prima participare la acest concurs, apreciem faptul ca problemele propuse au un grad mediu de dificultate, ca ele sunt ordonate gradual incepand cu probleme de nivel minim si ajungand la probleme cu un grad mai mare de dificultate, dar fara sa depaseasca nivelul mediu astfel incat toti elevii sa le poata rezolva si sa predea grila cu raspunsuri cu sentimental ca: “Sunt SMART!”

Luminita Manole Scoala cu clasele I-VIII “Ovidiu Hulea” Aiud

 

Subiectele propuse in reviste au respectat programa scolara a fiecarei clase si puteau fi rezolvate de elevi de nivel mediu. Modul de prezentare al revistelor a fost captivant si nu s-au evidentiat greseli de redactare. Apreciem efortul depus in organizarea concursurilor si speram intr-o colaborare eficienta si de durata.

Inv. Florina Baciu Liceul Nr. 6 “Marin Preda” Bucuresti

Concursul SMART a fost asteptat cu nerabdare de elevii scolii noastre, deoarece nu s-a mai desfasurat nici o editie pana acum. Ne dorim sa participam si anul viitor deoarece exercitiile si intrebarile pe care ni le-ati propus s-au dovedit a fi concepute astfel incat sa poata evalua obiectiv cunostintele accumulate pe o perioada de timp. Este foarte important pentru elevi faptul ca exercitiile de la matematica, intrebarile de la limba romana au avut un grad de dificultate mediu, incepand gradual, ceea ce a permis unui numar mai mare de copii sa le resolve, motivandu-i sip e cei care au inregistrat rezultate mai slabe, sa persevereze. Concursul le-a dat incredere in fortele proprii.

Angela Ghiura Scoala Generala “Spiru Haret” Hunedoara

 

Consideram Concursul SMART un concurs binevenit pentru toti elevii. Intrebarile puse solicita gandirea elevilor, iar raspunsurile lor pot constitui pentru professor un test de verificare a cunostintelor la un moment dat. Personal tin sa va multumesc pentru faptul de a ne fi acordat sansa de participare la un asemenea concurs, tinand cont ca suntem o scoala din mediul rural.

Viorica Cacuci Scoala Nr. 8 Delureni

 

Sunt foarte multumita ca am reusit sa aduc in scoala nostra concursul lansat de dumneavoastra. Fata de alte concursuri de acest gen, numarul participantilor la SMART a fost unul mai mare. Aspectul revistei, coloritul, imaginile si textile de la sfarsit au placut foarte mult elevilor de la toate nivelurile. Subiectele pe care le-ati elaborate au respectat programa scolara, curriculum nucleu si cerintele de varsta ale copiilor, au cuprins toate unitatile de invatare, iar cei care au fost atenti, au gandit, au judecat, sigur vor obtine rezultate pe masura. Suntem la inceput si speram in succese mai mari pe viitor si intr-un numar mai mare de participanti. Multe multumiri si la mai multe colaborari !

Silvia Paulescu Scoala Nr. 16 “Mircea cel Batran” Iasi

 

Cu deosebit respect va prezint parerea colegilor, a elevilor, a parintilor si a mea personala cu privire la organizarea si desfasurarea concursului. In unanimitate s-a convenit ca a fost un concurs organizat in conditii optime, iar elevii au fost stimulati in sens creativ prin participare, subiectele au fost placute si usor de rezolvat, inedite unele si distractive altele. Va multumim pentru efortul depus in vederea organizarii concursului si asteptam cu nerabdare o noua editie.

Liliana Cartog Scoala Generala Sura Mica

 

Felicitari! Intrebarile au fost accesibile varstei elevilor la clasele I-IV. Ideea organizarii concursului de cultura generala a fost foarte buna.

Elena Tania Cozmei Scoala “Ion Creanga” Suceava

 

Felicitari pentru Concursul SMART ! subiectele sunt foarte interesante, modalitatea de prezentare este foarte buna si de calitate.

Adina Smaranda Scoala “Andrei Saguna” Deva

 

Colectivul nostru va felicita din tot sufletul pentru intreaga dumneavoastra activitate. Fata de editia anterioara putem spune numai cuvinte de lauda, “ati perseverat”, ceea ce va dorim si pentru editiile urmatoare. Apreciem foarte mult faptul ca subiectele respecta programa scolara (noua) si manualele scolare. Nu va putem reprosa nimic. Revistele sunt extraordinare ( hartie de calitate, tiparite citet, aerisite, pline de imagini, povestioare si jocuri ce le-au incantat pe elevi)! Va dorim success in continuare! Asteptam cu drag editia urmatoare!

Inv. Cerasela Violeta Galesanu Colegiul National de Informatica “Traian Lalescu” Hunedoara

 

Elevii clasei mele au participat la acest concurs la disciplinele romana si matematica. Le place acest concurs pentru ca exercitiile propuse sunt de nivel mediu in majoritate, ceea ce permite o participare cat mai numeroasa. Sunt incantati si de jocurile din reviste. Apreciez modul foarte bun de organizare si desfasurare a acestui concurs. Vom participa cu placere si in etapele viitoare.

Inst. Daniela David Scoala cu clasele I-VIII Nadlac

Apreciem ca accesibile exercitiile propuse pentru cat mai multi elevi, organizare buna, mod de prezentare si formulare exacta, precisa a problemelor si a raspunsurilor.

Inst. Liana Porubszki Scoala cu clasele I-VIII Nadlac

 

Apreciem abordarea graduala a exercitiilor in functie de dificultate si faptul ca se incadreaza in baremul cunostintelor prevazute de curricullumul national facand apel la perspicacitatea elevilor. Elevii vor participa cu aceeasi placere si la editiile viitoare.

Inv. Pula Ilyes si inv. Elena Szadorf Scoala cu clasele I-VIII Nadlac

 

Clasele gimnaziale cu care am participat la matematica au fost placut surprinse de problemele pe care le-am intalnit in concurs. Vom participa si in viitor.

Prof. Floare Tuska Scoala cu clasele I-VIII Nadlac

 

Eu cred ca prin aceste concursuri elevii vor avea mai multa incredere in fortele proprii, prin subiectele accesibile ce le contin si ii va incuraja pentru viitor sa participe cat mai multi la aceste concursuri.

Leia Roman Scoala cu clasele I-VIII Iclod

 

Va multumesc ca ati trimis oferta de concurs si la scoala noastra. Cu toate ca la noi limba materna este germana, copiii s-au descurcat bine. Subiectele au fost frumoase, usoare, dar cu cate o micuta capcana. Elevii au fost incantati de stilul concursului si de subiecte. Eu organizez pentru prima data concursurile la noi in scoala si sunt multumita de cum au decurs lucrurile. Sper sa colaboram in continuare. Sa castige cei mai buni!

Claudia Toth Scoala Generala “Hermann Oberth” Medias

 

Aspecte positive in ceea ce priveste concursul SMART: subiecte accesibile elevilor, timp sufficient de lucru, aspect placut si de calitate al revistelor cu subiecte de concurs. Apreciem faptul ca sunt zile de concurs diferite, astfel incat nu se deranjeaza aceleasi ore. Din punct de vedere financiar, apreciem costul, taxa de participare pentru un elev ca fiind acceptabil.

Virginia Mirela Man Scoala “Avram Iancu” Campia Turzii

 

Concursul SMART, prin exercitiile propuse, vine in sprijinul cadrelor didactice in ceeea ce priveste evaluarea si ii ajuta pe elevi sa-si verifice cunostintele dar si perspicacitatea. Atat eu, cat si elevii mei, asteptam cu nerabdare acest concurs, la care participam cu cea mai mare placere.

Inv. Mariana Doana Scoala cu clasele I-VIII “Regina Elisabeta” Poiana Tapului

 

Concursurile SMART dau posibilitatea elevilor talentati, sau mai putin talentati, sa se afirme sis a invete ca orice effort din partea lor va fi rasplatit. Subiectele propuse spre rezolvare sunt accesibile tuturor elevilor. Ne dorim o colaborare cat mai lunga. Succes SMART!

Prof. Nicoleta Tudorache Scoala cu clasele I-VIII “Regina Elisabeta” Poiana Tapului

 

SMART este un concurs atractiv, de care elevii nostril au fost incantati si la care au participat cu mare placere. Problemele propuse au fost frumoase si accesibile varstei elevilor participanti, la nivelul programei si continuturilor parcurse pana in present la clasa. Speram intr-o stransa colaborare!

Nicoleta Toma Scoala cu clasele I-VIII Nr. 2 “Spiru Haret” Tandarei

 

Concursul SMART este mult indragit in scolile noastre. La fiecare editie numarul participantilor a crescut. Faptul ca au fost stimulati prin premii, i-a incurajat tot mai mult. Fiecare competitie este asteptata cu nerabdare si fiecare participant doreste sa fie pe primul loc.

Inv. Ramona Mirela Lazarica inv. Simona Merlusca Scoala cu clasele I-VIII Lespezi Garleni

 

Felicitari pentru revistele SMART editia a IV a, care sunt interesante, educative, cu imagini deosebite, mesaje frumoase, subiecte dragalase, logice. Subiectele sunt bine structurate, cu diferite grade de dificultate, provocatoare, la nivelul fiecarei clase. Cunostintele elevilor sunt puse in evidenta nu prin numarul mare de exercitii si probleme, ci prin gandirea logica si corectitudinea raspunsurilor. Va laud, dar meritati – partea grafica a revistelor a fost remarcata in mod pozitiv de catre colegii mei la Cercul Pedagogic pe judet. N-a trecut neremarcata si a fost apreciata rubrica revistei cu “Cele sapte minuni ale lumii”, asemenea si rubrica cu jocuri, pe care elevii le indragesc.

Emilia Stefanescu Scoala “M. Kogalniceanu” Braila

 

Elevii au fost incantati sa participe la concursurile SMART, sa se implice pentru a-si afla nivelul cunostintelor intr-o asemenea testare. Elevii participanti considera ca subiectele au fost “altfel” si putin mai dificile decat la alte concursuri.

Lucica Cimpoieru Scoala Generala Nr. 3 Dabuleni

 

Ramaneti primii in top, din punctual meu de vedere, deoarece: subiectele sunt accesibile elevilor, costurile de participare sunt acceptabile, dati dovada de simplitate in organizare si comunicare, respectati termenele si ceea ce ati comunicat in regulament, ati realizat o comunicare – colaborare directa cu ISJ-urile, finalizata prin documente concrete, sunteti generosi in premii si diplome. Felicitari!

Dorina Szatmari Scoala “Dimitrie Cantemir” Oradea

 

Sincere felicitari pentru promptitudinea expedierii revistelor, pentru calitatea si garfica deosebita a revistelor SMART. Subiectele de concurs au fost accesibile ca grad de dificultate si acopera programa pentru disciplina respectiva.

Cristina Ciuca Scoala cu clasele I-VIII “Basca Chiojdului” Chiojdu

 

Apreciem diversitatea si compatibilitatea cerintelor formulate, pe discipline, sub egida SMART, ceea ce mareste numarul de participanti de la an la an, chiar de la scoli rurale, cu numar mic de elevi, unde patrund mai greu concursurile nationale. Va uram success, dezvoltare si cuprindere rapida si masiva a tuturor scolilor ce au elevi in clasele I-VIII!

Veronia Ciocan Scoala cu clasele I-VIII Nr. 1 Roma

 

Organizarea a fost foarte buna, ca si in anul scolar trecut. Remarc din nou simplitatea, accesibilitatea foilor de raspuns. Subiectele sunt potrivite pentru concurs. Mai ales pentru concursul din semestrul I, cred ca este bine ca subiectele sa fie din material studiata in anul anterior. Va multumim pentru tot!

Liliana Daniela Chivulescu Scoala cu clasele I-VIII Nr. 2 Picior de Munte

 

Colectivul nostru va felicita pentru munca asidua depusa in organizarea acestui concurs. Concursul dumneavoastra “place” elevilor nostri, ii ambitioneaza si le stimuleaza dorinta si motivatia invatarii (cea care, din pacate, in ultima vreme, a cam disparut). Subiectele cu dificultate sporita au fost “bine venite”, lozinca in scoala, pentru aceasta editie a fost: “Cei mai isteti dintre isteti!”

Cerasela Violeta Galesanu Colegiul National de Informatica “Traian Lalescu” Hunedoara

 

In calitate de organizator principal al Concursului SMART in scoala noastra de doi ani de zile, doresc sa-mi exprim profunda multumire si apreciere pentru efortul depus de dvs. si mai ales foarte buna organizare a Concursului la Nivel National SMART. Apreciez: punctualitatea, meticulozitatea si corectitudinea alcatuirii fiecarui pachet; intocmirea corespondentei extrem de clara si transparenta in conformitate cu prevederile legale si cu acordul MEC; premiile interesante, utile si atractive acordate in mod obiectiv; pretul, care este acceptabil in comparatie cu alte concursuri scolare.

Inst. Ionelia Forsea Scoala Generala Nr. 12 Timisoara

 

 

Dorim sa va informam ca elevii scolii noastre au fost preocupati cu mare placere de toate segmentele Concursului SMART, acestia marturisindu-ne ca doresc sa participe si la urmatoarele etape ce se vor desfasura. De asemenea nivelul obiectiv de verificare a cunostintelor elevilor s-a bucurat de aprecierea celor ce au avut contact cu acest concurs.

Prof. Elena Dragnea Scoala “George Cosbuc” Ploiesti

 

Competitia SMART ofera ocazia confruntarii elevilor inca din clasa I. Concursul contribuie la imbogatirea experientei copiilor, la maturizarea acestora si posibil la stimularea interesului pentru lectura.

Olimpia Stoica Scoala Generala Nr. 3 “Nanu Muscel” Campulung

 

Colectivul Scolii Nr. 111 “G. Bacovia” a apreciat SMART ca fiind un concurs deosebit de interesant, la care doresc sa participe si pe viitor. Pe langa faptul ca este stimulativ este in acelasi timp un excelent mod de imbogatire a cunostintelor atat pentru elevi, cat si pentru adulti. Felicitari!

Inv. Livia Maerean Nitu Scoala cu clasele I-VIII Nr. 111 “G. Bacovia” Bucuresti

 

 

Exercitiile sunt concepute gradual, de la simplu la complex. Sunt la nivelul obiectivelor programei scolare (curriculumului) si realizeaza o evaluare a atingerii acestor obiective. Consider ca ar putea fi elaborate si cateva exercitii si probleme de logica, perspicacitate.

Ioan Birlea Scoala cu clasele I-VIII Nadlac

 

Organizarea si desfasurarea concursului sunt foarte bine gandite, exercitiile propuse sunt conforme cu programa; pot aparea diferente in functie de ordinea de predare a unitatilor de invatare (astfel ca la momentul concursului, o scoala sa nu fi parcurs o anumita unitate de inavatare din care apar exercitii in concurs).

Inv. Daniela David Scoala cu clasele I-VIII Nadlac

 

 

Elevii scolii noastre participa cu mare bucurie la toate etapele acestui concurs, numarul participantilor fiind din ce in ce mai mare, pe masura ce editiile se succed. Multumim organizatorilor acestui concurs pentru promptitudine si perseverenta.

Anca Daniela Moldovan Gimnaziul de Stat “Zaharia Boiu” Sighisoara

 

Ne bucuram ca existati. Ati reusit sa castigati simpatia elevilor si cadrelor didactice deoarece probele fiecarui concurs au fost accesibile elevilor, in conformitate cu programa scolara. Acest concurs, care de la o editie la alta se doreste a se afla la cotele cele mai inalte, are un mare impact asupra elevilor: testarea cunostintelor, o mai mare flexibilitate a gandirii, stimularea inteligentei si perspicacitatii. Citind paginile de la finalul revistei, elevii isi imbogatesc cunostintele cu lucruri noi, interesante si folositoare, iar celor mici in special le e dedicate si pagina cu jocuri atragatoare. Revista frumos ilustrata constituie un imbold de a lucra din ea, de a se informa si a se relaxa. Pentru toate acestea va felicitam si va multumim!

Felicitari!

Inv. Liliana Hahue Scoala Generala Nr. 24 Timisoara

 

          Draga Smart,

          Ma bucur ca m-am alaturat acestei echipe de oameni  seriosi, darnici si profesionisti. Abia  anul acesta particip cu colegii si elevii nostri la acest concurs dar deja toata lumea este entuziasmata.

Subiectele la concurs sunt conform programei, interesanta, accesibile si atarctive pentru elevi.

Va multumesc ca ne-ati dat posibilitatea de ai ajuta si pe elevii care nu au posibilitati financiare.

SUNTEM SI VOM FI O ECHIPA DE SUCCES!

Cu consideratie,

Prof. inv primar Cristina Tacu - Scoala nr. 7 Buzau

 

 
< Precedent   Urmator >
© 2017 Concursurile SMART